Rompescaria

Rompescaria International Srl. a răsărit în anul 1996 dintr-o pasiune intensă de a asigura românului un produs sănătos și proaspăt. Având o largă varietate de produse pe bază de pește și fructe de mare succesul nu a întârziat să apară, iar de-a lungul anilor am reușit să captăm încrederea clienților noștri, mulți dintre ei rămânând clienți fideli încă de la început.
Rompescaria se remarcă prin promptitudine, calitate, un sistem de distribuție bine pus la punct și capacitatea de a se adapta cerințelor clienților și respectiv pieței. #SuntemPeșteTot

Logistică

Logistica este managementul (gestionarea) fluxului de mărfuri între punctul de origine și punctul de destinație, în scopul de a satisface cerințele clienților sau ale corporațiilor.
Mai concret, logistica se definește prin planificare integrată, organizare, impozitare și control a tuturor cursurilor de mărfuri și materiale împreună cu cursurile de informații legate de acestea începând de la livratori până la livrarea produselor către clienți.
La Rompescaria dispunem de o flotă auto dotată cu sisteme frigorifice ce asigură transportul produselor în cele mai bune condiții, respectând normele de conservare (respectiv temperatura de păstrare) ale acestora.

Depozit

Rompescaria dispune de 2 spații de congelare cu temperaturi cuprinse între -20 grade celsius, respectiv -21 grade celsius și un spațiu de refrigerare (între 0 – 4 grade celsius), cu o capacitate totală de 700 tone.

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu orice fel de informații!